10:07
Акція "Синя стрічка квітня"


                  Акція "Синя стрічка квітня"
       15 квітня 2016 року в Центрі позашкільної освіти пройшов районний  зліт лідерів учнівського самоврядування. Розпочався захід гімном районної ради старшокласників. Згодом до усіх присутніх з вітальним словом  звернулася Галина Захарівна Рабешко.   Про роботу за навчальний рік прозвітувала голова районної ради старшокласників «Лідер» Ірина Ракович.
На посаду голови районної ради претендували 4 кандидати. Шляхом таємного голосування головою районної ради старшокласників було обрано Хомич Вікторію, голову учнівського комітету Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.. №2, а троє лідерів стали заступниками голови, адже набрали однакову кількість голосів.
      Перед присутніми виступили команди Дубровицького НВК «Ліцей-школа І-ІІ ст.», Залузького НВК та Висоцької ЗОШ І-ІІІ ст.,  переможці літературно-музично-спортивної композиції у районному фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я».
     Під час засідання було проведено акцію «Синя стрічка квітня». Лідери ще раз нагадали про проблему, яка є актуальною для нашого суспільства та закликали усіх не допускати жорстокого поводження  з оточуючими. Центром міста зустрічним перехожим лідери дарували сині повітряні кульки та  прикріплювали до одягу сині стрічки,  як символ  боротьби з насильством у всіх його проявах.
Свято завершилося, адже зліт для лідерів – це справжнє свято.
  

Переглядів: 743 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar