12:42
День боротьби зі СНІДом

                                                               День боротьби зі СНІДом

   Ви, напевно, хоча б раз замислювалися про те, яка ж чудова штука – життя! Вона дає       можливість помилуватися жовто-зеленим травневим килимом з кульбаб, багряним заходом над річкою, сонячними відблисками в калюжах після дощу, вигадливими візерунками, які малює на склі мороз. "Життя – лише мить", вона щогодини витікає як пісок крізь пальці, але є люди, які з болем сприймають кожну впалу піщинку, адже вона може виявитися для них останньою. Це люди, яким був поставлений діагноз ВІЛ.
У кожного з нас є близькі люди, діти, а може і внуки; час йде, а СНІД ще не переможений, – ось чому нам так важливо навчитися слухати тих, хто опинився по той бік біди.
Наша школа є активною учасницею акції «Червона стрічка – символ боротьби зі СНІДом». Кожен вихованець школи, кожен працюючий розуміє масштаби цієї хвороби і не може стояти осторонь, коли сотні людських душ благають про життя. Також учні 9 класу підготували агітбригаду «Ми проти СНІДу». За допомогою свого виступу учасники донесли до глядачів причини виникнення цієї хвороби, заходи профілактики та боротьби з нею.
Пам'ятайте, – носії ВІЛ – просто люди, які так хочуть жити. Бережіть себе, піклуйтеся про ближніх і нехай Всесвітній день боротьби з ВІЛ об'єднає всіх і кожного не тільки 1 грудня, а й усі інші дні в році. Разом нам вдасться знищити вірус раніше, ніж він знищить нас.
Якщо і вам не байдуже наше спільне майбутнє, ви теж можете приєднатися до всіх тих, хто активно бореться проти страшної загрози людству.

Переглядів: 392 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar