12:11
День толерантності у школі

                                                                                                 День толерантності у школі

Люди, яких люблять і шанують, не обов'язково вродливі і не завжди винятково розумні. Проте вони мають такі якості, які полегшують їм встановлювати контакти з іншими людьми й допомагають знаходити собі друзів. Ці якості можуть бути закладені в характері від самого народження, але їх можна й набути, доклавши до цього певних зусиль. У чому ж таємниця правильного спілкування з людьми? Які риси для цього необхідні? У чому полягає дружнє ставлення до людей? На всі ці питання існує єдина відповідь – ТОЛЕРАНТНІСТЬ!
Щороку 16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності. Ідеї толерантності набувають все більшого визнання в сучасному світі, все більше країн активно запроваджують їх  у свою освіту, державно-суспільне життя, розглядають їх як найдієвіший засіб досягнення  взаєморозуміння,  взаємоповаги, злагоди між громадянами.
З нагоди Міжнародного Дня толерантності в нашій школі було оформлено фотовиставку «Толерантність – фотофакт»,  проведено акцію «Щоб світ добрішим став». Члени ради учнівського самоврядування всім школярам, вчителям та працівникам закладу чіпляли смайлик, закликаючи: «Посміхнися, і світ добрішим стане!». Також була організована скринька довіри «Я хочу тобі сказати про те, що …». Кожен учень мав змогу анонімно висловити подяку за щось, попросити про щось, признатися в тому, що бояться сказати у вічі. А з учнями старших класів було створено фотоколаж «Толерантність в нашому житті».

          
 

Переглядів: 689 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar