12:43
День вчителя

                                         «Є професія на світі –серце віддавати дітям»
       У світі, якщо уважно спостерігати, ледве не щодня якесь професійне свято. То день пожежника, то день космонавтики, то день торгового працівника... Звичайно, працівникам кожної сфери діяльності хоча би раз на рік потрібен день, коли вони відчуватимуть себе «винуватцями» святкувань. День учителя - не виключення.
Цього року учні Крупівської школи вирішили підійти до привітання своїх вчителів креативно.  Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка. Адже на всіх вчителів чекав сюрприз – святковий концерт з нагоди свята.
         Школярі дуже хвилювалися. Адже для декого вихід на шкільну сцену був вперше. Багато пісень, танців й жартів змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.
        Безліч гарних слів було сказано на адресу вчителів та ветеранів педагогічної ниви.  Квіти, які подарували учні, були найдорожчим дарунком, тому що були – від щирого серця.
Свято, яке тривало більше години, пролетіло як мить. Подекуди глядачі здивовано дивилися на годинники. Це свято, завжди з особливою родзинкою, де вдячність і шана, інтелігентність і культура переплітаються з розумінням сьогоднішніх реалій та вмінням пожартувати над собою. В тому мудрість педагогів, доброта і сердечність, і їх високе покликання - вчити і виховувати.

             

Переглядів: 429 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar