11:51
Предметний тиждень "Предметна коловерть"

                                                                               "Предметна коловерть"

З метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах – біології, основ здоров’я та образотворчого мистецтва з 16 по 20 листопада в школі пройшов тиждень «Предметна коловерть».
Основне завдання тижня полягало в тому, щоб у ньому взяла участь вся школа. Яскраві оголошення, лінійки, конкурси стінгазет, плакатів, малюнків - все це привертало увагу дітей.
Тиждень за традицією розпочався з лінійки, де учні 9 класу разом з вчителем Наталією Григорівною ознайомили з планом проведення тижня, та підготували цікаві повідомлення. На протязі дня було проведено інтерактивну вправу для учителів та учнів «Уяви себе метеликом або квіткою та намалюй» та майстер – клас «Оберіг для солдата АТО».
У вівторок тренінг для учнів 5-6 класів «Твоє здоров’я в твоїх руках»
У середу між учнями 6 і 8 класів було проведено гру-змагання «Коктейль здоров’я», де команди «Українці» та «Патріоти» проявили не абияку ерудицію. У запеклій боротьбі перемогу отримала команда «Українці».
У четвер було проведено «Біологічний експрес» між учнями 9 класу. Учні із задоволенням приймали участь в грі, відгадували загадки, ребуси, кросворди та виконували завдання. Переможцем у грі стала команда «Флора». Учасники були нагороджені медалями та солодкими призами.
Упродож тижня Наталія Григорівна демонструвала повчальні відеофільми «Насильство в сім’ї», «Проти насильства в сім’ї», «Діти вулиці», «Торгівля людьми», «Що робити, якщо ви виявили підозрілий предмет», «Як діяти під час обстрілу», «Правила поведінки при пожежній небезпеці», навчальний фільм щодо дій населення в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.
Саме цей Тиждень допоміг учителю побачити актив школи - учнів, у яких інтерес до біології, основ здоров’я та образотворчого мистецтва вже сформувався і привернув увагу до предметів тих учнів, які поки що цікавляться ними мало. Крім цього предметний тиждень став спільною справою, яка згуртувала школярів, допомогла розкритися їхнім талантам, навчав діяти дружно і організовано.
     

      
 

Переглядів: 432 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar