10:43
Районний конкурс екологічних агітбригад "На нас надіється Земля"

                                               "На нас надіється Земля"
         15-16 березня на базі Центру позашкільної освіти було проведено районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу екологічних агітбригад «На нас надіється Земля», в якому взяли участь 18 загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ та І-ІІІ ступенів. Слід відмітити, що з року в рік  підвищується рівень підготовки команд до конкурсу, розуміння учасниками порушених проблем і уміння їх висвітлити. Цьогорічна тематика виступів шкiльних екологiчних агiтбригад: «Збереження та раціональне використання земельних ресурсів України».
    Наші юннати (команда «Надія») підняли актуальні питання екологічної ситуації щодо забруднення земельних ресурсів в Україні, зокрема у рідному селі Крупове, звернули увагу на складність вирішення цих проблем і  продемонстрували неабияку творчість у своїх виступах. Хотілося б відмітити високий рівень виконавської майстерності учасників, належний естетичний сценічний одяг конкурсантів, висвітлення практичної природоохоронної роботи, актуальності порушеної проблеми. Вчителі (Наталія Григорівна Придюк та Лариса Григорівна Голяка), котрі готували агітбригаду приділили належну увагу підготовці сценарію, дотриманню вимог Положення щодо складу команди і тривалості виступу та захисту презентації.
Рівень виконавської майстерності колективів оцінювало компетентне журі. За його висновками агітбригада «Надія» Крупівської ЗОШ І-ІІ ст. виборола почесне ІІ місце.
Всі присутні в актовій залі ЦПО переконалися, що не менше негараздів існує і в земельних питаннях: їх раціональному використанні, охороні та дбайливому ставленні до землі в Україні.

 

Переглядів: 483 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar