14:55
Срібний дзвоник кличе в літо
Срібний дзвоник кличе в літо
   Сьогодні, 31 травня у школі пройшло свято Останнього дзвоника. Учні ідуть на канікули, а випускники назавжди прощаються з нашою школою. Одягнуті у вишиванки, поверх яких стрічка випускника, вони нервують, радіють та плачуть, адже це їх свято. Першою з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернулася директор школи Кот Ганна Іванівна. Традиційно, щирими словами привітали випускників наймолодші учні - першокласники та новобраний голова учнівської ради Шевчук Наталія. З напутнім словом звернулися перша вчителька Придюк Зінаїда Володимирівна та класний керівник Філько Наталія Іванівна. Батьки подякували всьому педагогічному колективу теплими словами, вручили запашний коровай та благословили своїх дітей на щастя, на долю, на довгі роки.
Наприкінці свята випускники школи разом дали останній дзвінок 2018-2019 навчального року та запустили символічні кульки у повітря – цим самим попрощавшись з рідною школою.
Ще один навчальний рік позаду. Тож зичимо усім школярам корисного та незабутнього відпочинку, вчителям – наснаги, а випускникам успіхів на подальшому шляху!
 
 
 
 
 
  
 
  
  
Переглядів: 281 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar