10:29
Свято першого дзвоника

                                          Першовересневий дзвін- час іти до школи

       1 вересня - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини.
Радісна, піднесен
а атмосфера панувала на подвір’ї Крупівської загальноосвітньої школи. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину. День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
     У 2016/2017 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 7 допитливих і непосидючих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Гучним оплесками зустріли їх присутні, яких привела на лінійку перша вчителька  У. А. Букайло  - талановита, творча, невтомна чарівниця дитячого настрою. Вони із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах.  Хвилювалися й випускники, адже це їх остання першовереснева лінійка в рідній школі. Скоро вони стануть дорослими і покинуть свою другу домівку – школу.
Перший дзвінок, який подарували школярам Вікторія та Богданчик, покликав учнів до затишних класів, які чекали дітей 90 днів.
Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

     


 

Переглядів: 409 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar