15:00
Активне впровадження Концепції НУШ
Активне впровадження Концепції НУШ
Педагогіка партнерства, орієнтація на учня, виховання на цінностях - саме ці складові концепції Нової української школи спрямовані на те, щоб побудувати довіру між школою, дітьми, батьками та суспільством.
В основі педагогіки партнерства – спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. Учні, батьки та вчителі, об’єднані спільними цілями та прагненнями, є добровільними й зацікавленими спільниками, рівноправними учасниками освітнього процесу, відповідальними за результат.
В Крупівській ЗОШ І-ІІ ступенів батьки 1 класу долучаються до співпраці з учнями та вчителями. На тиждень «Професії» в школу завітала мама першокласниці Мозоль Аліси – Галина Федорівна, яка розповіла про роботу медсестри, і продемонструвала першу медичну допомогу при капілярній кровотечі.
На Святий Миколай разом із мамою першокласника Стрибулевича Дениса –Марією Василівною, діти в класі створили різдвяну атмосферу прикрасивши ялинку.
 
26 грудня бабуся Ващишиної Олександри - Олена Романівна, провела майстер-клас з виготовлення новорічних віночків. А на тиждень «Подорож зернини» разом з першокласниками посадили зерна пшениці і спостерігали за їх ростом.
 
 
На тиждень «Зима» мама першокласника Рабчевського Захара – Марія Олександрівна, продемонструвала і разом з дітьми виготовили смаколики для птахів.
Ми впевнені, що така співпраця і співтворчість допоможе розбудити, включити до дії внутрішні сили та можливості дитини для досягнення її максимального й повного розвитку.
Переглядів: 363 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar