11:17
День пам'яті та примирення

День пам'яті та примирення 

   8 й 9 травня відзначаємо День пам’яті та примирення і 75-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей в усьому світі.

Ми згадуємо наших дідів і прадідів зі словами вдячності за їх самопожертву. З пошаною схиляємо голови перед героями, які з неймовірною жагою справедливості та патріотизму зупинили Другу світову та принесли людству мир і надію. Пам'ятаємо кожного, хто віддав заради України найцінніше – життя.

З початком російської агресії слово "війна" для кожного українця набуло нового змісту, і тепер завдання сучасників – відстояти свободу, даровану прадідами. Жертовність та віра в перемогу наших співвітчизників не знає меж. Те, що перемога буде за нами – немає жодного сумніву, адже за нами правда і наша земля! Історія свідчить – наш народ непереможний!

У День пам'яті та примирення бажаємо всім жити у мирі, навчитися прощати, розуміти один одного, залагоджувати всі суперечки та сварки мирним шляхом. Нехай цей день примирення нагадує, як важливо вірити і творити добро, щоб більше не було воєн і конфліктів!

Відеоролик до річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні презентували в Інституті національної пам'яті, який можна переглянути тут   

Слава захисникам України різних часів! Слава Україні!

 

Переглядів: 198 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar