10:25
Фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров'я"

                                                                                                                                   Здоров'я – то найбільший скарб,
                            То – паросток, зігрітий у руках…
                            Здоров'я кожної дитини –
                            Майбутнє славної багатої Вкраїни.


 Під таким девізом  06 квітня 2016 року було проведено районний етап Всеукраїнського  фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров'я". З вітальними словами до всіх присутніх звернулася Галина Захарівна Рабешко. Журі оцінювали конкурсантів за трьома номінаціями. В номінації "Літературно-музично-спортивна міні-композиція" брали участь 19 команд із загальноосвітніх навчальних закладів  району.
 Команда нашої школи «Енергія», дотримуючись принципів культури, толерантності, емоційності, старалася донести глядачам важливість здорового способу життя, показували своє бачення виховання його у підростаючого покоління. Говорили про серйозні речі учні мовою пісні, танцю, показували прості гімнастичні і акробатичні вправи. Слід зазначити, що конкурсанти певною мірою відзначилися оригінальністю та артистичністю. Загалом конкурс відрізнявся багатогранним підходом до розкриття теми, різноплановістю, майстерністю та оригінальністю. У цій номінації команда «Енергія» виборола І місце серед загальношкільних навчальних закладів І-ІІ ступенів.
  Школярі агітували за здоровий спосіб життя і власними роботами. Конкурс в номінації "Плакати" передбачав гармонійне поєднання розкриття тематики та художньої майстерності. Всі подані роботи позитивно зорієнтовані, відрізнялися художньою оригінальністю. Команда школи і в цій номінації виборола перше місце.
  Роботи учасників конкурсу в номінації "Фотографія" переконали, що здоровий спосіб життя є основним для багатьох молодих людей.

  


        

Переглядів: 480 | Додав: olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar