11:18
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, безпеки дитини та цивільного захисту
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, безпеки дитини та цивільного захисту
Протягом тижня з 23.04.2018 по 27.04.2018 року в школі проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, безпеки дитини та цивільного захисту. Завданням цього тижня було поглибити знання учнів з життєво необхідною інформацією, удосконалити вміння збереження власного життя і здоров’я, виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації.
23 квітня вчитель основ здоров’я Придюк Н. Г. провела інтелектуально-розважальну програму «Ярмарок здоров’я» для учнів 5-8 класів. 23 та 24 квітня учні переглянули навчальні фільми (5-9 класи) та мультфільми (1-4 класи) з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. 25 квітня вчителями початкових класів була організована та проведена гра-подорож «Дорожній рух». Класні керівники протягом тижня проводили години спілкування на теми: «Знання правил пожежної безпеки – запорука збереження життя!», «Бережи життя!». 26 квітня були організовані заходи до вшанування пам’яті Чорнобильської катастрофи.
27 квітня День ЦЗ розпочався зі збору керівного та начальницького складу цивільного захисту школи та проведенням загальношкільної лінійки, на якій ознайомили усіх учасників з основними цілями та завданнями Дня ЦЗ. Після цього було відпрацьовано порядок дій при загрозі пожежної тривоги з навчальною евакуацією для всіх учасників освітнього процесу без попередження. Вишикувалися на шкільному спортивному майданчику та доповіли про кількість та стан евакуйованих. Проведені тренувальні заняття з евакуації особового складу у випадку виникнення надзвичайної ситуації показали, що кожен у школі знає порядок здійснення евакуації. Далі для учнів початкових класів були організовані змагання, а для учнів 5-8 класів гра-квест «Цивільний захист – це не жарти».
День цивільного захисту в школі проведений на належному рівні. Основні цілі та завдання виконані. Усі передбачені планом заходи також виконано.
 
 
 
 
  
 
  
Переглядів: 370 | Додав: olenka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar