11:01
Зміни в організації освітнього процесу!!!

Наказ про організацію освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання 

ПР О Т О К О Л № 1

засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дубровицької міської ради

 

20 січня 2022 року м. Дубровиця

 

Головував: міський голова, голова комісії Богдан Микульський

Присутні: члени комісії з ТЕБ та НС міської ради та запрошені за списком:

Юрій Яременко заступник голови комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів;

Вадим Жмура секретар комісії, провідний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, приватизації, комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи і охорони праці;

Вадим Никонець начальник 14ДПРЧ 5 ДПРЗ Головного управління ДСНС в Рівненській області;

Вікторія Островець головний лікар КНП Дубровицького центра ПМСД;

Сидоришин О.Й., заступник начальника відділення поліції №1 Сарненського районного відділу поліції ГУНП в Рівненський області;

Секо Г.Г. начальник фінансового відділу Дубровицької міської ради;

Руслан Бовгиря директор КНП "Дубровицька міська лікарня" Дубровицької міської ради;

Вікторія Островець головний лікар КНП Дубровицького центра ПМСД;

 

І. Про стан забезпечення закладів охорони здоров'я Дубровицької міської ради (автономними) джерелами живлення та розроблення відповідних алгоритмів.

(Доповідь:Бовгиря Р.В.)

 

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних (протокол № 43 від 05.11.2021), Комісії області (протокол № 38 від 08.11.2021), листа управління Служби безпеки України в Рівненській області від 17.11.2022 № 5/2/1-40 щодо стану виконання доручення Прем'єр-міністра України від 10 листопада 2021 року № 51589/1/1-21, комісія вирішила:

1. Головному лікарю КНП "Дубровицька міська лікарня" Дубровицької міської ради Бовгирі Р.В.:

1.1. Надати пропозиції із забезпечення закладів охорони здоров'я джерелами альтернативного електропостачання та усунення недоліків технічного стану резервних джерел електричного живлення

3. Контроль за виконанням рішення доручити заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрію ЯРЕМНКУ.

 

ІІ. Про встановлення на території Дубровицької міської ради "помаранчевого" рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

(Інформація: Островець В.М.)

З метою запобігання поширенню на території Рівненської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб", постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами), комісія вирішила:

1. Встановити з 18 січня 2022 року "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки поширення на території Дубровицької міської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

2. Виконавчому комітету Дубровицької міської ради :

2.1. Рішенням місцевої комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запровадити на території громади додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, які не передбачені для "помаранчевого" рівня небезпеки, у разі наявності таких ознак:

кількість виявлених нових випадків COVID-19 протягом останніх семи днів на території громади перевищує 70;

кількість виявлених нових випадків COVID-19 протягом останніх семи днів перевищує кількість випадків за аналогічний період на 50 та більше відсотків.

2.2. Забезпечити готовність закладів охорони здоров'я до прийому хворих на COVID-19, виявлення та реєстрацію осіб з підозрою відповідно до стандартів Міністерства охорони здоров'я.

3. Головним лікарям КНП "Дубровицька міська лікарня" та КНП «Дубровицький центр первинної медико-санітарної допомоги Дубровицької міської ради»:

відповідно до повноважень, вжити заходів щодо:

3.1. Щоденної оцінки епідемічної ситуації на території Дубровицької міської ради та вжиття дієвих заходів стримування значного поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

3.2. Збільшення кількості тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2.

 

  1. Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради:

    1. Рекомендувати керівникам закладів освіти у разі перевищення епідемічного порогу захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції ( 20% і більше), призупиняти освітній процес.

    2. З метою недопущення поширення в громаді захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції організувати з 24.01.2022 року в закладах освіти навчання дітей з використанням дистанційних технологій.

 

4. Відділення поліції №1 Сарненського районного відділу поліції ГУНП в Рівненський області, Дубровицького управління ГУ Держспоживслужби в Рівненській області разом з представниками виконавчого комітету Дубровицької міської ради забезпечити посилений контроль за дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами).

6. Контроль за виконанням рішення комісії покласти на керуючу справами виконкому Оксану КРАГЛЕВИЧ.

 

ІІІ. Про стан забезпечення ліжок закладів охорони здоров'я Дубровицької міської ради, що виділені для госпіталізації хворих на COVID-19, кисневими точками, стан закупівлі обладнання для приймальних відділень за кошти місцевих бюджетів, отримання ліцензій ДІЯР на експлуатацію встановленого дороговартісного медичного обладнання.

(Інформація: Бовгиря Р.В..)

З метою забезпечення належного оснащення закладів охорони здоров'я громади в умовах поширення коронавірусної інфекції, комісія вирішила:

  1. Головному лікарю КНП "Дубровицька міська лікарня" Дубровицької міської ради Бовгирі Р.В.

1.1. Вжити всіх необхідних заходів для забезпеченості закладу охорони здоров'я на 120% системами централізованого киснепостачання всіх дорослих та дитячих ліжко-місць, виділених під COVID-19 на піку пандемії у жовтні-грудні 2021 року.

1.2. Взяти на особистий контроль залишки кисню, необхідних для забезпечення COVID-ліжок, та за щоденною подачею якісних даних в систему МЕДДАТА.

Контроль за виконанням рішення комісії покласти на заступника міського голови Миколу КУХАРЦЯ.

 

 

Голова комісії ТЕБ та

НС, міський голова Богдан МИКУЛЬСЬКИЙ

 

 

Секретар Комісії Вадим ЖМУРА

Переглядів: 138 | Додав: mega-vita1975 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar